Distress 2 Les #17 Resist papier

0
117

Op dit moment kun je in heel veel winkels watercolor resist producten kopen. Een beetje toverpapier voor volwassenen omdat je niet altijd weet wat erop staat

Zo heeft de Action kleine en grote paperpads die je kunt voorzien van waterverf om het design te onthullen. Ideaal om eens allerlei producten uit te proberen hierop!

Heb jij ook leuke projecten om de distress producten op uit te proberen? post je bevindingen op de Facebook groep.Dit was de laatste les van deze workshop. Tijdens het maken van deze workshop heb ikzelf ook onwijs veel geleerd en hopelijk heb ik dat over kunnen dragen naar jullie toe! Ik hoor graag jullie meningen over deze workshop, dit kun je mailen naar [email protected] of natuurlijk de FB groep. Mocht je het leuk vinden zou ik het ook erg fijn vinden als je een recensie achter wilt laten op mijn webshop onder deze workshop. 

Liefs