Project 2018 Week 1

0
127

Wat ben ik blij dat ik nog niet voor ik weg ging op mijn werk trip nog even week 1 gemaakt had 🙂 Nu kun ik de prachtige Project 52 Rad edition gebruiken in mijn album. De zwarte kaartjes met grote witte cijfers zijn echt weer eventjes heel wat anders. Maar ik ga ze niet zwart laten… tenminste dat denk ik 🙂

Bij deze week is het in ieder geval al goed gelukt.

Ik vind de afwisseling tussen ronde en rechte hoekjes op deze pagina echt heel leuk geworden. En die zwart witte washi tape staat op dit moment op nummer 1 van mijn favoriete washi!

Gebruikte materialen
  • Kaartjes: Project Life Project 52 Rad edition, Bright & Bold, Lora Bailora 24/7 pocketpage kit
  • Stickers & Embellishments: My Minds Eye, Lora Bailora, Pink Fresh Studio, October Afternoon, Studio Calico
  • Washi tape: Lora Bailora, Hema
  • Stempels & Stencils : Karin Joan/Marianne Design, Pink Fresh Studio, Carta Bella

Mocht je willen weten hoe het zwarte kaartje gemaakt is met embossingpoeder, Hieronder is de Live video waarin deze gemaakt is:

Plaatsen jullie je uitwerkingen ook op social media? Je mag uiteraard de pagina’s ook liften (namaken) Ik zou het leuk vinden als je #project2018 en/of #martinerijnbeek bij je posts vermeld zodat ik ze terug kan vinden. Plaats je ze op de Facebook groep, dan zie ik ze uiteraard!

Liefs