Project 2018 Week 4

0
108

De vierde week van het jaar! Dat betekend dat bijna heel januari al in de boeken zit! Week 5 start februari alweer en ga ik dus aan de slag met een nieuwe kit! Hoe heeft de kit zich uit gehouden? wat moet ik veranderen en wat moet ik vooral niet meer doen. Hier ga ik volgende week lekker mee aan de slag. De antwoorden krijgen jullie onder andere op de Facebook groep 🙂

Papier snijden

Week 4 is een heerlijke combinatie van mijn trip en thuis. Ik wil beide er in verwerken. Voor deze pagina heb ik vooral gebruik gemaakt van nieuw papier. Het snijden van papier kost vaak wel wat meer tijd dan kaartje gebruiken, Als je er zeker van bent dat je 12×12 papier wilt gebruiken als pocket pages, kun je tijdens het maken van je kit je papier vast versnijden in 4×6 kaartjes.

Naast de Project 52 rad weeknummer kaartjes ga ik ook de kleine kalendertjes aan mijn album toevoegen. Ik denk dat ik ze steeds bij de opvolgende kit steek, om ze op die manier gebruikt te gaan zien worden door mijn hele album 🙂

Distress Oxide inkten zijn super om mee in te kleuren, zoveel op lichte als donkere ondergronden. Wil je meer te weten komen over deze inkten, kun je een kijkje nemen bij mijn Distress 2 workshop

Gebruikte materialen
  • Papier: Crate Paper, Flourish, Here+There, Good Vibes
  • stickers & Embellishments: Pink paisley Wild Child, Vicky Boutin All the good things, Project life, Pebbles Home+Heart, American Crafts, Studio Callico,
  • Stempels: Pink Fresh Studio Lovely Borders 2

Plaatsen jullie je uitwerkingen ook op social media? Je mag uiteraard de pagina’s ook liften (namaken) Ik zou het leuk vinden als je #project2018 en/of #martinerijnbeek bij je posts vermeld zodat ik ze terug kan vinden. Plaats je ze op de Facebook groep, dan zie ik ze uiteraard!

Liefs