Whaaaaa Eindelijk mag ik erover praten!

En wel over het creaweekend in Rijswijk! Vlak voordat ik met mijn billen in het vliegtuig naar Phoenix zat kreeg ik een mailtje van Femke. Femke was samen met Charlene gevraagd door het management van het Creaweekend om een hip workshop plein op te zetten. Enkel de hipste en meest trendy peeps op papier gebied mochten komen… en toen vroegen ze mij! Nou ja!! Nog voor ik uitgelezen was had ik al JA geroepen en nog (steeds) geen spijt van, want het gaat toch leuk worden!

Hip Workshop plein

Het woord zegt het al een klein beetje, maar zal het nog even toelichten. We krijgen een plein op de beurs in Rijswijk tijdens het Creaweekend waar de hele dag door 4 docenten workshops aan het geven zijn. En niet zomaar docenten hoor! Op vrijdag is bijvoorbeeld Birgit Koopsen er met een hele toffe Gelli plate workshop (zo jammer dat ik niet aan kan schuiven!) En Charlene van der Vorst geeft workshops over Travelers Notebooks. Wil je iets met foto’s doen? dan kun je aanschuiven voor een Scrapbook workshop bij Femke Kokke of een Pocket page workshop bij MIJ! en dan is dit pas de vrijdag he.. hoe tof!

Zaterdag vind je Revlie Schuit in het plein voor watercolor pret met Gelatos, Maaike Lauret (Letterfabriek) voor Handlettering en Femke en mij voor scrapbooking en Pocket pages.

Zondag ben ik er alweer (ok gewoon nog steeds! Misschien neem ik gewoon mn luchtbedje mee, dan mis ik echt helemaal niets!) Scrapbook workshops worden gegeven door Kim, Travelers Notebooks door Charlene en Ednadia Strijk (Ewlas) vind je voor Handlettering! (En als je denkt ik ken die naam.. dat klopt! wij hebben samen de online workshop Letters en Scrap gemaakt!)

Pocket Page Workshops

Ooit ben ik begonnen als scrapper, maar het pocket page scrapbooking heeft toch wel mijn hart veroverd. Op dit event ga ik 2 verschillende pocket page workshops geven.

Workshop 1

Dit is een basis workshop, een introductie op Pocket Pages en Project Life. Wat is het, hoe moet het, hoe werkt het en hoe maak je nu iets leuks. Deze workshop duurt 1 uur en kost 10,-. Je gaat samen met mij een stap voor stap pagina maken waarin je ondertussen veel kleine trucjes leer. Zelfs als je al bekend bent met (Pocket Page) scrapbooking is dit een leuke workshop om te doen. Je gaat naar huis met een pagina die volledig af is!

*Foto is indicatie van mijn stijl, sfeer etc, we gaan niet exact deze pagina maken*

Workshop 2

Dit wordt een ‘hoeveel technieken kan ik in 1 workshop stoppen’ workshop 🙂 De DIY workshop. Alle kaartjes gaan we zelf maken, en alle kaartjes worden gemaakt met een andere techniek! Deze workshop is 10,- en duurt 1 uur. Je krijgt een stap voor stap beschrijving mee naar huis om je project thuis of aan de croptafel af te maken, als de stap voor stap uitleg te snel gaat 🙂

*Foto is indicatie van mijn stijl, sfeer etc, we gaan niet exact dit kaartje maken*

Meedoen

Als je tot hier gekomen bent met lezen… heb ik je misschien wel zo enthousiast gekregen dat je een of meerdere workshops komt volgen! De workshops worden dus gegeven tijdens het Creaweekend in Rijswijk. Dit is een hobby beurs. Je kunt hier dus ook nog shoppen en een lekker broodje nuttigen. Je vindt alle informatie over de beurs hier. En alle informatie over de workshops vind je hier. De workshops zijn te boeken vanaf Maandagavond 19 feb 19.00 De meeste workshops hebben maar 16 plekjes per ronde en niet iedereen geeft alle drie de dagen workshops. We hebben de planning zo gemaakt dat je in ieder geval 3 workshops per dag kunt volgen. Je vindt meer info over de workshop door op de workshop zelf te klikken.

Zie ik je daar?

Liefs