Traveler Notebook

0
204

Op mijn reis in Phoenix heb ik een Traveler Notebook bij gehouden. Deze ga ik nu thuis afmaken. Voordat de reis begon heb ik al enkele bladzijdes voorzien van wat ondergrondjes. Tijdens de reis zelf heb ik er tickets, flyers, kaartjes en foto’s ingeplakt die ik met de Sprocket heb uitgeprint. Dit werkte echt super goed.

In het vliegtuig zou ik de tekst toe gaan voegen. Nu hadden we zoveel turbelentie, dat dat niet echt een optie was en er miste ook nog iets. Wat er precies mist weet ik nog niet, maar ik ga ze heerlijk thuis maken en jullie kunnen nu dus meekijken!

Voor deze pagina heb ik heel veel icoon stempeltjes gebruikt. Eigenlijk zijn dit planner stempeltjes, maar als je het niet door verteld aan mijn TN merkt ie er niets van 😀 De inkt die ik gebruikt heb is Versafine inkt. Dit is voor mij een nieuwe inkt, gekocht bij de stempelwinkel in Amsterdam, en ik ben er VERLIEFD op! Zo mooi zwart! Enig nadeel is dat deze wel een beetje langzaam op droogt en vooral op gladdere ondergronden.

Gebruikte materialen

De achtergrond van de Traveler notebook heb ik gemaakt tijdens een Live video op mijn Facebook pagina

en als je benieuwd bent naar de Sprocket dan heb ik ook daar een video over 😀

Heb jij een Traveler Notebook? Ik merk dat ik ze steeds vaker pak en gebruik, maar eigenlijk vooral voor het documenteren van reizen en uitjes, of als gebruik van een planner/dagboek. Hoe gebruik jij je Traveler Notebook?

Liefs