Spring cleaning tag & Give Away!

0
318

Vorige week ging het zonnetje schijnen en meteen komen er lente kriebels. De deuren moeten open, de bedden gelucht en zowaar krijg ik zin om alles aan te pakken. Ik had meteen inspiratie om een schoonmaakschema te maken voor in mijn Bulletjournal.

Mensen die mij kennen, weten dat ik niet de netste persoon ben, en dat ik liever lui dan moe ben. Ik zag het dan ook niet zitten om elke week hetzelfde schoonmaak lijstje in mijn bulletjournal te maken. Maar ik wil natuurlijk wel iets kunnen afvinken!. Dus heb ik een gelamineerde tag gemaakt, hierop kun je met een white board marker alles afvinken. Is de week voorbij, dan veeg je hem schoon en kun je weer opnieuw beginnen.

De Plan on it, Springcleaning stempel set van Lawn Fawn was PERFECT hiervoor! Ik was al een tijdje op zoek naar leuke stempels waar ook een vuilnisemmer en een wasmand op zaten. Naast de stempel icoontjes die ik gebruikt heb, zitten er ook tuin gerelateerde afbeeldingen op zoals de grasmaaier, hark en kruiwagen. Super leuk dus om bijvoorbeeld je Albert Heijn moestuintjes te gebruiken.  De tekst is (natuurlijk) in het engels, maar ik heb daar persoonlijk geen problemen mee. Aan de voorkant van de tag heb ik zelfs de tekst weg gelaten.

Na een achtergrond gestempeld te hebben heb ik op wit cardstock mijn afstreep lijstje gemaakt. Ik heb 2 labels op elkaar geplakt omdat ik met Copic Markers gekleurd heb. Wil je maar 1 tag gebruiken, kleur dan met potloden, gelpennen of bijvoorbeeld zig real brush markers. Deze hele tag heb ik met lamineer folie door de Minc gehaald.

Na de beurs heb ik van Lawn Fawn onder andere deze stempel set gekregen. 1 om te gebruiken en eentje om weg te geven! Nu heb ik besloten dat ik deze weg ga geven onder mijn volgers van mijn blog die ook geabonneerd zijn op mijn Nieuwsbrief. (Je kunt je links op de website aanmelden) Wil je dus meedoen? laat dan hieronder een reactie achter (het duurt even voordat deze zichtbaar is ivm spammers) en abonneer je op mijn nieuwsbrief als je dat nog niet gedaan had.

 

Video

Uiteraard heb ik ook een video gemaakt voor op mijn YouTube kanaal. Hier vindt je ook de video van Lawn Fawn vanaf de beurs. Hier en Hier

Gebruikte materialen
  • Wit cardstock tag Tim Holtz
  • Lawn Fawn Stempel Plan on it, Spring Cleaning
  • Copic Markers : R32,YR20, V09,BV02,YG03,YG06, B14, Blender tool
  • Versafine onyx black
  • Lawn Fawn Gotta Have Gingham 6×6 paperpad
  • WRMK reinforce hole pons
  • Minc

Je kunt tot 19 maart meedoen met deze give away 🙂

 

Wil je nu meer leren over stempelen dan is de online workshop ‘Stansen en Stempelen’ ideaal! Vind hier meer informatie over deze workshop