Project 2018 Eerste update :)

0
170

Hi hallo… Herken je mij nog? Lang geleden alweer he! 6 weken terug zag je de laatste video’s. 6 weken. Dat is een hele zomervakantie! Er is veel gebeurd in die 6 weken wat het documenteren waard was (en is). Nu zou ik natuurlijk braaf die 6 weken gewoon mijn pagina’s gemaakt hebben als ik een heel gestructureerd persoon was. Maar dat ben ik niet, dus heb ik dat niet gedaan :). Daarnaast life happened. Ik kreeg een goeie griep, kids kregen griep en mijn oma overleed. Allemaal dingetjes die schema’s in de war gooien.

Maar hoe zorg je er nu voor dat je wel weer een beetje overzicht krijgt in je Project Life. Dat vertel ik in de onderstaande video.  Hoe ik een klein beetje orde in de chaos aangebracht hebt 🙂

Inspiratie zoek

Naast die chaos heb ik ook onwijs last van een scrappers block zoals ze dat zo mooi noemen. Ik heb gewoon geen inspiratie, zin of energie om met deze pagina’s aan de gang te gaan. Ik ben heel veel rand projectjes aan het doen, nieuwe techniekjes aan het uitproberen… maar alles lukt niet of leidt (nog) niet tot het gewenste resultaat.

Waar ligt dat aan zou je zeggen? Ik denk dat ik het wel weet. Er is chaos. Er is gewoon teveel chaos wat opgeruimd moet worden. Niet enkel in mijn scrap kamer en huis, maar ook in mijn agenda en hoofd. Ik ga dit aankomende weekend voor het eerst een weekend weg met een groep meiden om te gaan scrappen. Spannend maar ook zo ontzettend leuk (denk ik). Maar wat als die inspiratie ook daar niet zo ver te zoeken is… of wat als ik niet voldoende materialen mee heb? En ik kan pas gaan inpakken als ik al mijn pagina’s van mijn workshop af heb en van de blog hop waar ik voor gevraagd ben… En kan ik deze spullen wel gebruiken?, of heb ik ze nodig voor de workshop in Rijswijk in April! Waaahh 🙂 En dan moet je je voorstellen dat ik ook mn kont nog niet eens kan keren in mijn scrapkamer (waar mijn computer constant schatkamer van maakt…hihi)

Dus tijd voor orde! Ik heb besloten dat ik upload aan video’s wat ik nu heb. Ik heb nog nooit ZO lang over pocket page pagina’s gedaan en ik ben er ook nog eens niet helemaal wild van. En om nu te voorkomen dat ik nu 4 a 5 video’s upload waar ik niet 100% achter sta, doe ik liever nu enkel deze uploaden en na het weekend en misschien zelfs wel tot na de workshop komen de volgende video’s pas 🙂 In de tussentijd krijgen jullie wel vast een Mixed Media scrapbook pagina te zien. Deze zal pas op YouTube te zien zijn als ik een nieuwe Project 2018 video hier naar toe ge-upload heb.

Mijn kamer moet op de schop. Grondige voorjaarsschoonmaak en de bezem erdoorheen. Mijn blokhut ben ik nog druk voor aan het sparen, maar ziet er niet naar uit dat dat dit jaar al gaat lukken. Ik heb een sponsordeal met Silhouette weten te sluiten, dus er moet sowieso ruimte gemaakt worden voor de Cameo 3 naast mijn computer (YAY)

Maar goed genoeg gerateld! Hoe krijg jij je inspiratie terug? Ik hoor het graag terug in de Facebook groep!

Liefs