Mixed Media Scrapbookpagina

0
152

Creativiteit is een gek ding. Soms heb je inspiratie en soms helemaal niet. Deze pagina MOEST gemaakt worden, anders kon ik niet slapen ๐Ÿ™‚ ย Een mooie valentijn aanvulling voor mijn 2018 album ๐Ÿ™‚

Mijn oudste had een Liefdes brief gekregen vlak voor Valentijnsdag. Omdat Robin ook nog deze week jarig is, dachten we eigenlijk dat het een gewone kaart was. Dit was het niet, het was een tekening van een meisje uit zijn klas. Hij stoof meteen naar boven om een kaartje terug te maken om in haar la te stoppen. Die smile is niet meer van zijn gezicht gekomen. Zo schattig!

Ik heb op de beurs van Spellbinders een stans gekregen die een liefdesbriefje stanst. Perfect natuurlijk voor deze pagina. Daarnaast wilde ik erg graag een bepaalde watercolor effect bereiken met behulp van pigment poeders. Ik gebruik hiervoor de Lindy’s stampgang poeders. Ik heb helaas nog niet het effect bereikt wat ik in mijn hoofd had, Maar ik heb het wel heel erg leuk gehad, en het eindresultaat is super!

Ik heb mij beperkt tot de rood tinten met zwarte en goude accenten.

Video

Gebruikte Materialen
 • Distress Oxide: Candied Appel, Attique Linnen, Picked Raspberry
 • Archival Ink: Jet Black
 • Lindy Stampgang Magical Shakers: Oom pah pah pink, cuckoo clock cardinal
 • Distress spray stain: Festive berries, Picker raspberry
 • Heidi Swapp Color Shine: Peach
 • Prima Marketing Color Bloom: Empreses gold, Worn Leather
 • Distress stain: Abandoned coral
 • Pink Fresh Studio: stamp ‘Love Scale’, Papier ‘Let your heart decide’
 • Judikin stamp: 3511E, 3757F
 • Nuvo Crystal drops: Carnation pink,White Blizzard
 • Spellbinders die: Love Letter
 • Pons: 2 pointed flag EK Succes
 • Diverse ephemera