Project 2018 Week 5

0
125

Week 5,  de foto’s zijn nog als de dag van gisteren en toch voelt het ook weer als heel lang geleden. Het is een week waarin ikzelf nog in Phoenix zat, het hier in Nederland nog ijskoud was en de verjaardag van de oudste in de buurt kwam. Veel verschillende verhalen te vertellen. Er zijn zelfs zo veel verhalen te vertellen dat er misschien nog wel losse pagina’s van deze week gemaakt gaan worden. Voor nu om bij te blijven heb ik besloten om het zo te laten. De leukste foto’s van de week heb ik afgedrukt en ik ben aan de slag gegaan

 

Video

Soms ben je meer tevreden over een pagina als je hem een paar dagen niet gezien hebt, of anders bekijkt zoals op een foto. Geeft een fijn gevoel! Deze pagina was ik niet super tevreden over. Maar nu ik hem zo zie denk ik. Wat mopper ik nou! Is toch hartstikke leuk geworden!

Gebruikte Materialen
  • Stans: Spellbinders seasonal wreath elements, Diamond Press Hart
  • Papier en kaartjes: Project Life ‘Project 52’, Crate Paper ‘Here and There’, ‘Good Vibes’
  • Stickers: Pink Fresh Studio ‘Case of the Blah’s, ‘Be you’, Lemon and Lime ‘get it girl’ Studio Calico
  • Overig: Nuvo Crystal Drops ‘Apple Green’

 

Dit cactus kaartje is gemaakt met behulp van de masking techniek. Hierdoor kun je stempelafdrukken voor en achter elkaar plaatsen. Wil je meer weten over onder andere deze techniek, stempelen en stansen? neem dan een kijkje bij de online workshop Stansen en stempelen. Hierin leer je technieken voor stempelen, stansen en hoe je het meeste hieruit kunt halen.

Mocht je nog vragen hebben over deze pagina, of geïnspireerd zijn, plaats je vraag of uitwerkingen op de Facebook groep.

 

Liefs