Motion Crafts Blog Hop!

0
318

Hello and welcome to my blog and website! I normally only post in Dutch, but I will also write in English for my Blog hop Guest. 

Welkom bij de blog hop van Motion Crafts! Ik was zo vereerd toen ik gevraagd werd, Eigenlijk zei ik meteen ja en dacht ik er daarna pas bij na 😀 Vorige week kreeg ik een mooie stapel met stansen en stempels waar ik eigenlijk helemaal niets van snapte!! Whoops! Gelukkig kwam YouTube mij ook to the rescue en heb ik er 2 projecten mee kunnen maken.

Welcome to the New release Blog Hop from Motion Crafts! I was so honored to be asked to participate in this Blog Hop. Its my first one ever! How cool is that! I was so exited that I agreed straight away. The moment I got the products in I got kind of scared tho. I had NO clue how these stamps and dies worked to get an animation. But YouTube to the rescue! I figures it out and made 2 4×6 Project Life cards with them. 

 

Toen ik hoorde wie er allemaal meededen aan deze blog hop kreeg ik het nog even iets benauwder! Wat een grote namen en wat een eer dat ook ik hiervoor gevraagd ben! Voor de mensen die mij niet kennen:) HI! Ik ben Martine. Heel creatief, maar geen kaartenmaker. Deze stansen en stempels waren dan ook echt een uitdaging, maar ZO leuk om te doen! Hopelijk is dit merk ook snel in Nederland verkrijgbaar en kunnen jullie ook aan de slag.

When I learned who all participated in this hop… I got a little big of sweet hands. WOW! What an honor to be part of this hop, with these big names! So special! For the people who don’t know me.. Hi! I am Martine. I am very creative but no card maker. (I do memorykeeping) These products where really a challenge, but in the end so much fun to do! Cant wait to create more of these and I really hope they will be in stores in the Netherlands soon. 


Om het feest nog iets leuker te maken, Mag ik 1 stans en 1 stempel set weg geven. Je kunt dan dit project er mee maken. Laat hieronder een berichtje achter en na de pasen kies ik een winnaar uit. Deze give away is enkel voor Nederland ivm de verzendkosten. Woon je in het buitenland en wil je toch graag mee doen, dan vraag ik je vriendelijk om de verzendkosten voor je rekening te nemen 🙂

To make the party complete I can give away 1 die and 1 stamp! You can win to leave a comment at this post. After easter I will pick a winner. This giveaway is for people in the Netherlands only due to shipping costs. If you want to enter the give away anyway, I ask you nicely to pay the shipping costs. (Sorry!) 


Uiteraard zijn er YouTube video’s!

 

Hop Hop Hop

Motion Crafts Blog

Laura Bassen

Vicki Papaioannou

Kreative Kymona

Svitlana Shayevich

Martine Rijnbeek You Are HERE

Kelly Griglione

Karen Heyshek

Taheerah Aticha

Tracey McNeely

Vicki Finger

Michele Ferguson

Miriam Prantner

Lindsey Larsen

Karen Baker

Tammy Nickel

Carolina Zarate Ponce

 

Thanks for visiting!

Love