Project 2018 Week 9

0
143

Het is niets voor mij, maar ik heb eerst week 9 gemaakt in plaats van week 8. Nog erger er zit een foto in deze week die helemaal niet in deze week thuis hoort!!!  De horror! Gelukkig zag ik het pas toen de pagina al af was en ik heb besloten dat het prima is zo. Hoe die foto op die pagina komt geen idee.. maar het zal niemand opvallen dat deze foto niet in deze week gemaakt is.

Stiekem weet ik natuurlijk wel hoe die foto op deze pagina terecht is gekomen. Ik heb deze pagina in 2 gedeeltes gemaakt. Bijna 3 weken geleden ben ik aan deze pagina begonnen en nu heb ik hem pas afgemaakt. Doordat er tussendoor dingen gebeurde in mijn schatkamer heb ik alles aan de kant gelegd. Waarschijnlijk is toen daar deze foto erbij gekomen. Een andere foto die op die locatie hoort krijgt nu een eigen scrapbookpagina 🙂

Stempelen.

Een van de dingen die ik graag doe als ik niet veel inspiratie heb, is mijn spulletjes doorkijken en techniekjes uitproberen. Zo wilde ik al sinds de beurs in januari deze stempel gebruiken. Nu was een perfect moment. In plaats van naar de Distress Oxide inkten te pakken (die ik op dit moment zo een beetje standaard voor alles pak) wilde ik echt even mijn voorraad induiken. Ook wilde ik stempels over elkaar stempelen en daarmee eventueel nieuwe kleuren maken. Hiervoor had ik dye inkten nodig. Dye inkten trekken namelijk in je papier en zijn transparant. ik heb Memento dew drops gebruikt en Hero Arts Ombre ink. En om het af te leren 1 kleurtje Oxide 😀 Daarna ben ik gewoon random gaan stempelen met diverse kleuren en diverse stempels. Ik heb zoveel mogelijk elke stempel zijn eigen kleur gegeven, maar ook hier kun je natuurlijk goed mee spelen. Om het titel kaartje wat meer passend bij de pagina te maken heb ik dezelfde stempels gebruikt, enkel zijn deze gestempeld met Brilliance white inkt.

Video

Gebruikte Materialen
  • Papier: Pink Fresh Studio’s Case of he Blah’s, Crate Paper Flourish, Project Life Project 52
  • Stempel: Pink Fresh Studio Semi Circle Patterns
  • Inkt: Memento Dew Drops, Brilliance ink, Distress Oxide
  • Stickers en embellishments: Pink Fresh Studio

Ik hoop dat je de pagina je inspireert tot het zelf stempelen van een achtergrond. Mij heeft het in ieder geval flink geïnspireerd om weer aan de slag te gaan! Zie ik je uitwerkingen terug in de facebookgroep?

 

Liefs