Mini Envelop Punch board!

0
264

Eindelijk is daar de video van de Mini Envelop Punch board 🙂 Vorige week al opgenomen, maar steeds geen tijd gehad om de video te bewerken en in te spreken. Vooral dat laatste is handig om te doen als ik bijvoorbeeld alleen thuis ben en er buiten niet heel veel kinderen spelen (We wonen naast een school, heel gezellig maar in dit geval niet altijd even handig :))

Ik ben verliefd op dit kleine punchboardje. Sowieso heeft WeRMemoryKeepers mijn hart al gestolen met de kleuren en kwaliteit van hun producten, maar deze is echt TE schattig 🙂

Naast enveloppen kun je met de Envelope Punch board ook strikken maken. Aangezien de Mini Envelope punch board hetzelfde werkt als haar grote broer, kan ook deze strikjes maken. Mini strikjes en het is een beetje pielen… Maar ze zijn ZO ontzettend lief en leuk! Ik kreeg het zelfs voor elkaar om het van dun glitter leer te maken. De ponsen van het punchboard vonden dit iets minder leuk, dus raad ik het niet aan. De mijne werkt overigens nog prima, maar voor dit leer gebruik ik dan liever een stans. (Bijvoorbeeld de Wreath van Lawn Fawn, daar zit ook een prachtige strik stans bij)

Video