Project 2018 Week 10

0
130
Klassiek en rustig

Week 10 wilde ik graag heel rustig houden en de begrafenis van mijn oma het middelpunt laten zijn. Maar ik wilde ook vertellen dat het de week was waar mijn jongste 5 werd. Ik heb gekozen om aan de slag te gaan met een nieuwe kit van Webster pages ’the good life’ Deze past qua kleur zeer mooi bij diverse Maggie Holmes collecties en daardoor had ik aan embellishments niets te kort. 

Die-cuts

Ik heb voor deze pagina geen stempels, stansen of ponsen gebruikt, maar eigenlijk ook weinig stickers. Het meeste is gewoon uit papier geknipt. Moet je al die stukjes speciaal voor 1 pagina uitknippen dan is dat erg veel werk. Ik heb daarom een bakje bij mijn bureau staan waar ik allerlei uitgeknipte papiertjes in bewaar. Sommige papiertjes vragen er ook om, om uitgeknipt te worden. Die liggen vaak apart zodat ik, als ik inspiratie loos ben of te weinig tijd heb voor een heel project, deze even lekker kan uitknippen. Nu het mooie weer in zicht komt is het ook een heerlijke bezigheid in de tuin bijvoorbeeld. 

Mijn oma had een tekst in een foto lijstje staan. Deze tekst ‘Hou vast aan alle mooie dingen in ’t leven en weet dat je er niet alleen voor staat’ is gebruikt (in haar eigen handschrift) op de condoleance kaart. Het bestandje daarvan heb ik aan mijn tante opgevraagd en bewerkt zodat het een 3×4 foto kon worden. Ik heb enkel 1 hartje als embellishment toegevoegd. 

 

Video

Gebruikte materialen

  • Papier: Webster Pages ’the good life’ ,Crate Paper ‘Flourish’ ‘Carousel’ ‘Here+There’
  • Stickers: Webster Pages ’the good life’ Alphabet stickers American Crafts, plannerstickers, Love&Lemon gouden stickers.

Wat voor stijl vind jij op het moment helemaal leuk? Ik hoor het graag op de Facebook groep

Liefs