Project 2018 Week 11

0
100

Soms gebruik ik bepaalde papiertjes en lijnen niet omdat ze een bepaald thema hebben, en soms is het het perfecte excuus juist omdat ze een thema hebben. Deze lijn ,Confetti Wishes van Pink Paislee, is zo een perfect excuus. In Maart is het helemaal nog niet tropisch en zonnig, maar doordat ik foto’s  heb waarin een verjaardag wordt gevierd EN het een verjaardagslijn is, mag ik mij van mijzelf helemaal uitleven 🙂 (Wat kun je je zelf stomme regels opleggen he!) Na het inspreken van alle video’s van deze week besef ik mij wel dat ik echt wel eens wat vaker ‘out of the box’ mag denken. Tijd om alle lijnen en papiertjes eens door elkaar te gaan gooien en lekker te mix en matchen 🙂 Voor deze pagina heb ik echter alleen maar deze lijn gebruikt in combinatie met de Project 52 kit van Becky Higgins (die echt verbazend wekkend goed met elkaar matchen!)

Video

Goudfolie

Folie is (bijna) niet meer weg te denken in Scrapbookland. Er blijven steeds weer nieuwe toepassingen en techniekjes voorbij komen. Zo kwam ik ook een techniekje tegen waarmee je folie, en dus ook guilding flakes kunt verwerken met stempels! Je gebruikt hiervoor een nuvo glue pen. Daarmee smeer je je stempel in, als de lijm ‘droog’ is (niet meer wit of blauw maar transparant) dan kun je folie of building flakes aanbrengen. Ik heb dat op deze pagina gedaan met het woordje ‘Week’ op mijn titel kaartje.

Gebruikte Materialen

 

Ik heb mij heerlijk uitgeleefd op deze pagina:) Maar het meeste is van 1 collectie

  • Papier: Project 52 Becky Higgins, Confetti Wishes Pink Paislee
  • Embellishments: Confetti Wishes Pink Paislee, In the Mix 2 Pink Fresh Studio
  • Ponsen: 2 pointed flag, Starburst EK Succes
  • Stempel: Dear Lizzy American Crafts
  • Overig: Nuvo glue pen en Nuvo Guilding Flakes Tonic Studio, Jane Davenport Glitz sea Sparkle Markers, Vicky Boutin Paint pen

Gebruik jij wel eens een collectie met een thema voor een week pagina?

Liefs