Project 2018 week 12

0
121

Soms is het toevoegen van een paar papiertjes en stickers meer dan voldoende. Zo ook op deze pagina. Het is grappig om te zien hoe vaak je van “stijl” kunt wisselen… en het nog steeds je eigen stijl is πŸ™‚

Project Life

Voor deze pagina heb ik enkel papier uit de Corekit Project 52 gebruikt. Nu met de vierkante hoekjes merk ik dat ik er steeds vaker weer naar pak. Deze pagina heeft zoveel foto’s dat ik wel graag een rust element wilde hebben in de pagina. In plaats van mijn Journaling hier te schrijven is het een ‘filler’ card geworden versierd met een enkel puffy stickertje.

Journaling

Veel foto’s spreken voor zich, dus heb ik enkel een # geschreven en daarna een woord. zoals #partijtje #stemmen etc. Voor wie het feestje is, is als je mijn album doorbladert vrij duidelijk aangezien de week ervoor Matthijs zijn verjaardag was πŸ˜€ De 100% Rad sticker moest gewoon gebruikt worden bij deze foto en is onderdeel van de journaling πŸ™‚

Gebruikte Materialen
  • Papier: Project 52 Becky Higgins
  • Embellishments: Project 52 Becky Higgins, Pink Fresh Studio
  • Stempel: Heidi Swapp Roller date stamp
  • Washi Tape: Vicky Boutin

LiefsΒ