Project 2018 Week 13

4
107

Ok.. soms is simpel beter… en soms over de top! Ik heb zo een leuke tijd gehad met het maken van deze pagina! Het was absoluut niet de snelste pagina, en halverwege heb ik wel gedacht waar ben ik aan begonnen, maar het resultaat is echt leuk geworden! 

Thema

of ik heb mijn Pasen thema spullen heel erg goed opgeborgen, of ik heb alles al opgebruikt (kan ik vind pasen heel erg leuk) Dus maar eens kijken of ik nog wat leuke paas items kan scoren dit jaar en volgend jaar 😀

Ik had tijdens het opruimen van mijn kamer al dit paas kaartje gevonden van Doodlebug, Deze heb ik vooraan in de bak gezet, zodat ik hem niet zou vergeten. Daarnaast heb ik ook een Paas ei stansje van Marianne Design gebruikt. Dat zijn de enige thema gerelateerde producten die ik op deze Pasen pagina gebruikt heb. Door de kleuren aan te passen naar de kleuren van Pasen (en van de foto) heb ik toch het Pasen gevoel kunnen krijgen.

Video

Stansen en stempelen

Met dit soort pagina’s is een stansaparaat mijn vriend hier. Ik kwam ook nog 2 stempeltjes tegen die voor mij Pasen riepen. Deze heb ik gestempeld met Archival Ink en vervolgens ingekleurd met waterverf. Ik kan zo blij worden van het uitstansen van dit soort afdrukjes! Daarnaast heb ik ook paas eieren gestanst en een ‘kerst’ krans. En dan heb ik mij ook nog uitgeleefd met embossing poeder :). Soms is dat het enige dat een kaartje nodig heeft. Een stempel afdruk en wat embossingpoeder.

Gebruikte Materialen
  • Papier: Lawn Fawn, Project 52 Becky Higgins
  • Stansen: Quilted Backdrop Lawn Fawn, Large Wreath Lawn Fawn, Simply Celebrate Lawn Fawn, Collectibles Marianne Design
  • Stempels: Simply Celebrate Lawn Fawn, Be You Pink Fresh Studio
  • Overig: Zing embossingpoeder
  • embellishments: American Crafts planner sticker books (Diverse), Pink Fresh Studio Be you
  • Waterverf: Prima Marketing Primary

 

Mocht je meer willen weten over stansen en stempelen? Dan heb ik een Online workshop met heel veel technieken en voorbeelden hoe je meer uit je stansen en stempels kunt halen. Je vindt deze workshop hier

 

Liefs 

 

4 REACTIES

  1. Ik heb weinig met Pasen te scrappen, behalve als ik eens een keer wat foto’s uit Amerika krijg, maar dit is weer een mooie pagina geworden.
    xxx Ria

Reacties zijn gesloten.