Project 2018 Week 14

0
122

Trends

Project Life is een goed excuus om trends te verwerken in je albums. Zeker als het trends zijn die je stiekem wel leuk vindt, maar niet heel erg toepasselijk zijn. Zoals de Llama met een bril op 🙂 Ik hou ervan en vindt deze trend erg leuk. Maar pas als het foto’s van een dierentuin zijn of vakantie vindt ik ze echt toepasselijk. Ik zoek dus vaak een excuus om toch die afbeeldingen te kunnen gebruiken. Je planner is een perfect excuus, maar je Project life album dus ook. Want je bent namelijk je persoonlijke geschiedenis boeken aan het schrijven. Hoe cool is het dat ook de trends daarin meegenomen zijn. Ik weet nog wel van toen ik een jaar of twaalf was, iedereen neon oversized t-shirts op legging droeg. Uberlelijk, maar het is wel iets waar ik aan terug denk met plezier. Mocht ik ooit een foto uit die tijd gaan scrappen, dan zal ik ook zeker Neon met zwart gaan combineren op die pagina. Helaas onthou je niet alle trends, dus de recente trend kun je dus met een gerust hart verwerken op je recente foto’s 😀 (Goed excuus he!)

Video

Gebruikte Materialen
  • Papier: Webster Pages ‘My Happy place’ Becky Higgins ‘Project 52’
  • Embellishments: Webster Pages ‘My Happy place’ Lora Bailora ‘rubber months’

Welke trend vind jij leuk, maar vind je moeilijk om te gebruiken in je pagina’s? Ik daag je uit om het toch te doen:D Resultaat graag delen op de FB groep! Als je deze gepost hebt voordat de nieuwe video’s online komen (16 juni) win je misschien wel een leuk prijsje!

Liefs