Project 2018 Week 8

0
153

huh week 8? was de vorige video niet week 9? Klopt! Ik upload alles in de volgorde waarin ik deze gemaakt heb ipv dat het hoort. Nu is dit niet mijn normale gang van zaken hoor, ik heb mij gewoon vergist in het maken van 🙂 Echter soms doe ik het wel eens express. Ik heb dan bijvoorbeeld zin in de foto’s van afgelopen week ipv die van 4 weken (of misschien wel langer) terug. Het kan echt geen kwaad. Je moet enkel soms wat rekening houden met de indeling van je hoes, of je wel uitkomt. Nu gebruik ik standaard hoes A, dus komt het eigenlijk altijd wel uit.

Week 8 heb ik gemaakt met heerlijk veel materialen uit mijn voorraad gebruikt. Ik heb dan ook geen linkjes naar de precieze materialen voor jullie dit keer. Wel zal ik mijn best doen om wat producten te vinden die misschien een beetje lijken op wat ik gebruikt heb.

Naast papier heb ik ook veel ponsen en stansen gebruikt. Heerlijk om te doen en zeker ideaal als je bijpassende embellishments wilt maken.

Wil je meer weten over embellishments clusteren en hoe je deze vooral zelf maakt met ponsen, neem dan een kijkje bij mijn Embellishment workshop. Wil je meer leren over stansen? dan heb ik ook daar een workshop voor 🙂

Video

Gebruikte materialen

 

 

Mocht je nog vragen hebben? of geïnspireerd zijn door deze pagina, post dit dan op de FB groep 🙂

Liefs