Project 2018 Week 16

0
136

 

Eindelijk foto’s met mooi weer! Ik wilde heel graag een zomerse uitstraling, maar omdat het echt nog geen zomer is wilde ik ook weer niet met mijn zomerlijnen aan de slag gaan. Ik heb uiteindelijk gekozen voor vrolijke kleurtjes en een beetje een school thema.

Video

Een van de dingen die ik heerlijk vindt om te doen is om plaatjes uit te knippen. Alhoewel mijn haren rechtovereind gaan staan bij het idee van 3D plaatjes knippen (die hoeveelheid, soort afbeeldingen en precisie werk is niet mijn ding) vind ik afbeeldingen uit scrap papier knippen echt heel fijn. Om ervoor te zorgen dat je uitgeknipte afbeelding er mooi uit ziet (en niet happerig) knip je enkel met het scharnierpunt van de schaar. Je gebruikt je puntje enkel voor het afknippen van papier, of als je een recht hoekje moet hebben. Daarnaast is het belangrijk dat je je papier draait en niet je papier.

Gebruikte materialen

  • Papier: Project 52 Becky Higgins, Box of Crayons Shimelle, Crate Paper
  • Embellishments: Pink Fresh Studio In the mix 2
  • Tools: Tiny Attacher, Aquablend Spectrum Noir

Ik zie je uitwerkingen graag terug op de FB groep.

Liefs