Project 2018 Week 18

0
125

Naast het dagelijks leven van onze kinderen vind ik het ook heel belangrijk om onze eigen levens te verwerken in het jaar album. Wat vind ik leuk, wat voor werk doen we, wat eten we graag bijvoorbeeld. Ook als je geen (thuiswonende) kinderen hebt, heb je genoeg momenten die je vast kunt leggen. Elke dag is anders, ook al lijkt het niet zo. Wat was het nieuws van die dag, waar heb je van genoten enz enz. Wel kost het soms wat meer energie om er een foto van te maken. Of vergeet je het. Zet bijvoorbeeld eens een timer per dag die je eraan herinnert om een foto te maken. Ben benieuwd wat voor extra foto’s dat oplevert. Hier in huis moet ik er ook bewust aan denken om een foto te maken. Zeker als we druk zijn, schiet dat er nog al eens bij in.

Video

Gebruikte Materialen
  • Papier: Sunshine & good times, Project 52 Becky Higgins
  • Stans: Pink Fresh Studio

Liefs