TN:) Wat neem ik mee!

4
133

De meest gestelde en misschien wel DE langverwachte video. Wat neem ik nou mee op vakantie met mijn TN. Na een paar jaar uitproberen heb ik denk ik wel de juiste materialen die ik meeneem. Ik ben jaren weg geweest dat ik veel te veel heb meegenomen. En ik heb jaren gehad dat ik te weinig mee had.

Dit jaar ga ik niet op vakantie, (tenminste zoals de planning nu is) Maar als ik nu zou gaan (met het vliegtuig en naar een locatie met een hotel) is dit wat ik mee zal nemen. Ik hou er rekening mee dat ik ongetwijfeld nog ga winkelen, maar ook dat dit misschien pas aan het einde van de trip zou kunnen zijn.

Laat je inspireren naar wat je zelf graag en vaak gebruikt. Zo neemt Charlene weer hele andere materialen mee als dat ik mee neem. Kijk eerdere boekjes, pagina’s en werk door en bekijk welke materialen je gebruikt heb op je favoriete pagina’s. Misschien zelfs even turven. Zo kom je erachter dat je misschien niet die grote doos met verschillende verfjes en inkten mee hoeft te nemen. Of misschien juist wel!

Om ruimte te besparen kun je ook stempel sets opsplitsen. Maak in een leeg CD of DVD doosje een verzameling aan stempels die je graag mee wilt nemen. Je kunt hiervoor ook een vel papier lamineren en deze in een zitlock of etui steken (clearstamps willen niet altijd goed vast blijven zitten, zeker na veel gebruik of op stoffige locatie’s.

Hier een lijstje met de producten die ik mee neem

De links hierboven zijn affiliate links. Dit betekent dat als je de producten aanschaft via de link, ik daar een klein percentage over ontvang. Je bent niet verplicht om het hier te kopen, of zitten er extra kosten aan verbonden.

Hieronder de video waarom ik ervan hou om Gelmedium mee te nemen op reis.

Tip: Test in je TN je stempel inkt uit om te zien of deze doordrukt of niet. In de TN’s die ik verkoop kun je het beste Versamagic of memento stempel inkt gebruiken.

Liefs

Charlene en Martine

 

 

4 REACTIES

  1. He Martine weer leuk om te zien, mis geloof ik alleen de link over de gelmedium. Isde gelmedium van Bol net zo goed als van Jane Daveport?

  2. Hi! Kan ik deze ook al downloaden? Onze camping heeft WiFi ?

    Groetjes Barbara

Reacties zijn gesloten.