TN Les 1 (WK1): Verschillende Travelers Notebooks

1
186

Hoi, Ik ben Charlene en ik heb een probleem… 🙂
Grapje!!! Nou ja, soort van. In deze video moet ik eraan geloven en laat ik jullie al mijn Traveler’s Notebooks (op dit moment) zien.

Travelers Notebooks worden inmiddels door heel veel verschillende fabrikanten gemaakt.
Het “originele” Traveler’s Notebook is van Midori, wat inmiddels is overgegaan naar Travelers Company. Je ziet dit notebook uiteraard voorbij komen in mijn video.

Naast het originele Traveler’s Notebook zie je notebooks voorbij komen van:
PrimaMarketing, Websters Pages, Chic Sparrow, Freckled Fawn, Van der Spek en Tale to Tell.

Deze video kun je hier downloaden

Naast de verschillende merken vertel ik over de verschillende maten waarin Traveler’s Notebooks worden verkocht.
Midori/ Travelers Company wordt gezien als het standaard model voor een Traveler’s Notebook. Naast deze maat laat ik je in de video ook wide (bredere) modellen zien, een A5, een B6, een Pocket en een Micro model.

Als je deze video hebt gekeken ben je helemaal op de hoogte van de verschillen tussen diverse merken en maten Traveler’s Notebooks.
Natuurlijk zijn er nog veel meer varianten te koop. Mocht je daar vragen over hebben of iets willen laten zien, doe dat dan zeker in de Facebookgroep van deze workshop.

Liefs,

1 REACTIE

  1. haha je bent niet de enige, ik heb er ook al aardig wat liggen ,ze zijn zo verslavend , en vooral het zelf maken ervan, en aan de hand van jullie les zullen er wel meer bijkomen, hahah naast de hoeveelheid bulletjournals die ik al heb,

Reacties zijn gesloten.