TN Les 2 (WK1): Pocket TN maken

1
114

Eigenlijk stond het maken van een eigen omslag verder in de workshop. Maar deze zijn toch wel zo leuk geworden, dat we dachten.. nou vooruit.. misschien ook wel leuk als je in het begin van de workshop al deze lessen krijgt en jij misschien wel met je eigen TN op stap gaat.

Deze les is niet gesponsord door de Action. Toch is denk ik alles wat ik gebruik vandaag wel daar vandaan. Helaas is het assortiment van de grote A erg wisselend en kan het zijn dat deze producten niet meer op voorraad zijn. Gebruik deze video’s dan ook vooral als inspiratie.

Wat heb je nodig?

Iets flexibels om een omslag mee te maken. Dit kan zijn vilt, stof, papier (gelamineerd bijvoorbeeld) Leer, keuken/tafel zeil etc. In mijn geval heb ik velletjes nep leer gebruikt die enkel dubbelgevouwen hoefde te worden.

Perforator, crop a tile of naald. In ieder geval iets waar je gaatjes mee kunt maken om het elastiek door te voeren.

Elastiek. Ik heb een soort elastisch lint gebruikt, maar je kunt ook koord elastiek gebruiken.

Lineaal en mesje (en snijmat)

eventueel accessoires zoals kwastjes, bedeltjes, stickers en eyelets.

Ductape of wasitape

Aan de slag

Deze video is hier te downloaden 

Normaal gesproken ben ik wel van het uitschrijven. In dit geval is het echt veel makkelijker om te kijken naar de video. Mocht je er toch nog niet uitkomen, vraag dan gerust om hulp in de Facebook groep 🙂

Liefs

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.