TN Les 6 (WK2) Creative Bulletjournaling

3
106

Natuurlijk wil je goed voorbereid op vakantie gaan. Een Bullet Journal is de ideale plek om je vakantie goed te plannen. Ik heb voor deze week twee Bullet Journal video’s gemaakt.

Elk jaar maak ik een lijst met alle spullen die in onze koffers moeten worden meegenomen. In deze eerste video laat ik zien hoe ik een basis opzet in mijn Bullet Journal maak.

In deze video maak ik gebruik van de volgende materialen:
– Afbeeldingen van Pinterest
– Washi tape
– Tekst uit een oud boek
– Mini tag (gekocht bij Hema)
– Zwarte Micron pen
– Zig clean color real brush marker

Deze video kun je hier downloaden

Hoe dichter bij de vakantie, hoe langer de lijst wordt. En bij het inpakken hoef ik alleen maar af te strepen. Dat geeft mij zo ontzettend veel rust!

In mijn tweede video van deze week laat ik zien hoe ik een overzicht maak van plekken die ik graag wil bezoeken.

Zoals je ziet bouw ik de spreads in mijn Bullet Journal meestal op dezelfde manier op. Dit geeft mij houvast en rust als ik ga plannen.
Voor het maken van deze spread gebruikte ik:
– Plaatjes van Pinterest
– Washi tape
– Zwarte Micron Pen
– Zig clean color real brush marker
– Dymo label tang
– Liniaal

Deze video kun je hier downloaden

Ik ben erg benieuwd hoe jullie in je Bullet Journal werken. Heb je een vast systeem? Of doe je telkens wat anders?

Leuk om een uitstapje naar Bullet Journaling te maken tijdens deze workshop. Naast dat het leuk is om te doen, je Traveler’s Notebook ontzettend geschikt is om als Bullet Journal te gebruiken, is het ook nog eens ontzettend functioneel.

Liefs,

3 REACTIES

  1. Bedankt voor de duidelijke uitleg. Leuk dat het zo verschillend is van Martine. Ik ga proberen een combi te maken daar mijn eigen creatieviteit me in de steek laat. Hopelijk komt in de rest van de workshop een heel eigen lijn te voorschijn.

    • zoveel mensen, zoveel wensen en dat geld ook voor creatieve uitwerkingen. Pik de dingen eruit die je leuk vind. Zo ontwikkel je je eigen stijl. 🙂

    • Graag gedaan! Juist door het combineren van de verschillende dingen die je bij anderen ziet ga je een eigen stijl ontwikkelen. Komt vast goed 🙂

Reacties zijn gesloten.