TN Les 7 (WK2): foundation pagina’s maken

Een van de dingen die ik leuk vind om te doen is om ‘Foundation pages’ te maken. Dit zijn basis achtergronden zodat ik enkel nog maar wat tekst of een fotootje hoef toe te voegen. Door dit soort pagina’s thuis vast te maken, ben je tijdens je reis veel sneller geneigd om dingen bij te houden.

Ik zorg er wel voor dat niet alles al gedaan is, zodat als ik op vakantie wel zin heb om wat te gaan maken, ik ook nog wat te doen heb 🙂

Testen en aanpassen

De inserts die ik heb laten drukken zijn in een standaard formaat. Ideaal om deze aan te passen naar een pocket/passport TN en er ook nog een test boekje aan over te houden. In onderstaande video laat ik zien hoe ik dit gedaan heb.

Deze video kun je hier downloaden

Process video

In onderstaande video laat ik zien hoe ik mijn pagina gemaakt heb. Ik heb mij heerlijk uitgeleefd met stempels en waterverf. Omdat de inkt niet snel droogde heb ik deze voorzien van wat embossingpoeder. Wil je dit gebruiken in je boekje, moet je er wel rekening mee houden dat dit structuur toevoegd en het zichtbaar is op een andere pagina.

Deze video kun je hier downloaden

Gebruikte materialen

Uiteraard is dit maar 1 van de foundation pages die ik gemaakt heb. Je zult meer van dit soort pagina’s tegenkomen in deze workshop.

Zet je jouw uitwerkingen ook op de Facebook groep?

Liefs