TN Les 8 (WK2): Titelpagina maken

5
100

Eindelijk is het dan tijd om met verf aan de slag te gaan in mijn journal. Alle voorbereidingen voor de vakantie zijn getroffen in de eerdere lessen, dus nu komt mijn favoriete gedeelte, we gaan ons journal vullen!
In deze video besloot ik jullie te laten zien hoe ik buiten in mijn journal werk. Dat kan thuis in de tuin zijn, maar ook lekker op vakantie als ik op het balkon of het terras zit.

Ik zorg dat ik een vlakke ondergrond heb door gebruik te maken van een tafel of een dienblad op mijn schoot. Beetje improviseren mag op vakantie 🙂

De eerste pagina in mijn journal gebruik ik meestal niet voor journaling, omdat ik liever een spread van 2 pagina’s maak. Daarom maak ik in deze video een titelpagina voor de vakantie van dit jaar.
Aangezien wij op reis gaan met het vliegtuig, vond ik een koffer wel toepasselijk. In de video van deze les zie je hoe ik deze teken en vervolgens met aquarel inkleur.

Deze video kun je hier downloaden

En dit is het eindresultaat. Het geheel met de alfabet stickers vind ik erg leuk geworden.

Ga jij ook een titelpagina in je journal maken?? En kies je dan voor een afbeelding of een foto?
Laat het ons zeker zien in de Facebookgroep of via Instagram.

Liefs,

5 REACTIES

  1. Ik heb het idee dat de video nog niet helemaal is afgelopen klopt dit ?

    • Jawel hoor 🙂 Zoals ik aan het einde aangeef heb ik voor het maken van de foto nog besloten er alfabet stickers op te plakken. De essentie van de video gaat over het buiten werken, tekenen en schilderen.

  2. Ziet er zo simpel uit. Hopelijk lukt het mij ook. Heb altijd het idee dat mijn tekeningen van dederde klas lagere school zijn

Reacties zijn gesloten.