TN Les 10 (WK3) memorabilia verwerken

1
147

Mijn vakantie TN’s zitten de laatste paar trips boordevol met spulletjes! Ik vind het heerlijk. Het geeft mij de vrijheid om in het daadwerkelijke vakantie album niet perse memorabilia’s te gebruiken, maar ik heb wel alles gedocumenteerd en bewaard. Ik hou ervan!

Maar hoe plak je alles in zodat het ook nog eens over 10 jaar nog steeds vast zit. Wat bewaar je wel en wat bewaar je niet. Ik hoop je in onderstaande video’s tips en trucks te geven hoe ik het aanpak. Er is geen goed of slecht! onthou dat


Deze video kun je hier downloaden

Ik neem graag voor elke dag een spread in mijn TN. Om goed uit te komen tel ik hoeveel pagina’s ik hiervoor nodig heb en verwijder ik de rest van de bladzijdes. Dit kun je simpel weg doen door de nietjes open te maken en uit het midden wat pagina’s te verwijderen. Daarna sluit je de nietjes weer en heb je precies zoveel bladzijdes in je boekje zitten als dat je zelf wilt. Van de pagina’s die over blijven kun je simpel een nieuw kaftje maken en deze als nieuw boekje gebruiken.


Deze video kun je hier downloaden

Gebruikte materialen

Hoe bewaar jij al je memorabilia? Ik zie het graag terug in de Facebook groep

Liefs

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.