TN Les 11 (WK3) Foto’s printen (Charlene)

0
125

Bijna bij elke workshop die ik geef komt de vraag voorbij hoe ik mijn foto’s print. Iedereen heeft daar natuurlijk zijn/haar eigen manier voor. Er zijn voor het printen van foto’s heel veel wegen die naar een goede print leiden 🙂

In mijn video laat ik een aantal apps zien die ik graag gebruik, nl.:
– Photoshop
– Polaroid Fx

En laat ik zien hoe ik via mijn telefoon mijn foto’s op een A4 uitprint met mijn Photosmart inktjet printer. Hiervoor gebruik ik de app Print tot Size (volgens mij alleen voor Apple iPhone beschikbaar).

Als we op vakantie zijn of een weekendje weg dan print ik mijn foto’s met mijn Polaroid Zip printer.
Ook dat laat ik in deze video zien.

Na het kijken van deze video weet je precies hoe ik te werk ga bij het printen van mijn foto’s. Samen met de video van Martine heb je denk ik een goed beeld van alle mogelijkheden die er zijn.

Deze video kun je hier downloaden

Welke manier van foto’s printen gebruik jij? En wat zijn daar de grote voordelen? Deel het met ons in de Facebookgroep!

Liefs,