TN Les 17 (WK 5): Gebruiken van verschillende (gekregen) materialen

1
116

We gaan weer lekker aan de slag in onze journals deze week! In deze les wil ik jullie laten zien je items die je in huis hebt, of ergens krijgt (verpakkingsmaterialen, servetten) in je journal kunt verwerken.
In de eerste video van deze les leg ik het allemaal wat uitgebreider uit.

Deze video kun je hier downloaden

Hopelijk was mijn uitleg in de eerste video goed te volgen 🙂 Nu is het tijd om aan de slag te gaan!

Deze video kun je hier downloaden

Ik vind de tip-in waar je doorheen kunt kijken denk ik het allerleukste onderdeel van deze spreads. Ik kan niet wachten om op deze pagina’s te gaan journalen.
Ook het gebruiken van servetten op delen van de pagina’s vind ik erg leuk. Ik ben erg benieuwd of jullie deze technieken ook gaan toepassen in jullie journal.


Hieronder zie je nog een keer het eindresultaat van de spread die ik maakte. Een kleurcombi die ik zelf niet zo vaak gebruik. Meestal kies ik voor hele felle kleuren en niet voor aardetinten.
Ga jij ook proberen een keer een ander kleurenpallet te gebruiken dan je gebruikelijk doet?


Door deze les ben ik me weer bewust geworden van alle spullen die we om ons heen hebben en die heel goed te gebruiken zijn in een journal. Ik ga zeker nog andere items verzamelen en gebruiken!

Naast de items die ik in huis gevonden heb, heb ik de volgende materialen gebruikt:
– watercolor
– stencil
– acrylinkt (zwart)
– fineliner
– matte gel medium
– washitape

Liefs,

1 REACTIE

  1. Ziet er leuk uit. Vraagje waarom moet je een gelmedium gebruiken bij servetten ed. En wanneer gebruik je een gelmedium nog meer?

Reacties zijn gesloten.