TN les 20 (WK5): Tip-ins maken

0
119

Soms is je pagina in je TN niet groot genoeg. Maar je wilt niet alles doortrekken naar een tweede bladzijde. Of je wilt wel een verhaal vertellen, maar niet meteen zichtbaar voor iedereen om te lezen. Of je wilt ergens een kaartje bewaren, zonder deze vast te plakken. Al deze uitdagingen gaan we bespreken in deze les 🙂

Tipp-in

Een woord wat je vaker tegenkomt in de Travelers Notebook wereld. Ik moest echter opzoeken wat het betekende ooit, want ik had werkelijk waar geen flauw idee. Een tipp-in is een kaartje/papiertje wat in je TN geplakt wordt, maar wat ook nog kan bladeren. Tipp it.. in het engels wordt daarmee bedoelt omslaan, ik vermoed dat daar de naam vandaan komt.

Hoe je een tipp-in bevestigd in je TN zie je in de onderstaande video. Daarnaast laat ik ook zien aan je hoe je simpel een envelop inplakt, er eentje maakt, er eentje als Tip-inn inplakt EN ik laat je ook nog zien hoe je een achtergrond maakt met behulp van stencils en Distress Oxide.. En dat in een video van maar 10 minuten 🙂 Goed opletten dus!


Deze video kun je hier downloaden

Gebruikte Materialen