TN les 23 (WK6): Overzicht en afsluiting

1
94

Na 6 weken ga ik met deze laatste les de workshop afsluiten. Ik ga jullie in deze les laten zien hoe de inserts die ik meeneem op vakantie er nu uit zien. De pagina’s die nog geen achtergrond hebben ga ik nog bewerken en ook de kaften ga ik wat gezelliger maken. Hieronder zie je daar het resultaat al van.
Een feest om in te mogen werken toch?!


Benieuwd geworden naar de binnenkant van deze inserts? Ga dan lekker zitten voor deze laatste video.

Deze video kun je hier downloaden

De materialen die ik in deze les heb gebruikt zijn:
– Watercolor
– Distressoxide inkt
– Archival inkt
– Stempels
– Hexagon stencil
– Acrylinkt
– Pentell Colorbrush
– Doillie


Ik heb het in de video al gezegd, maar ik wil jullie ook hier nog een keer heel erg bedanken voor het deelnemen aan deze workshop!! Zelf heb ik het ontzettend naar mijn zin gehad en ik geniet ontzettend van alle uitwerkingen die in de Facebookgroep voorbij komen.
Natuurlijk hoop ik jullie bij een andere workshop weer tegen te komen!

Liefs,

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.