TN les 24 (WK 6) Afsluiting

0
84

En dan is helaas nu echt de aller allerlaatste les aangebroken! Wat is deze workshop snel gegaan zeg! In de vorige les heeft Charlene al een klein beetje afscheid van jullie genomen met een prachtige Flip trough!

Ik heb geen flip trough om te laten zien! Huh? Hoe kan dat nou? Heel simpel ik heb (zoals je misschien wel al gezien hebt in de lessen) steeds in verschillende TN inserts gewerkt. Dat is nu eenmaal hoe ik werk. Ik begin vaak met 300% energie in een project en voordat deze af is, is er weer een ander project. Dat wil niet zeggen dat ik niet af maak waar ik mee gestart ben, Ik verdeel gewoon mijn aandacht onder mijn projecten.

Nu ben ik natuurlijk niet de uitvinder van vele technieken die ik jullie weer leer. Ik pik ze op op beurzen en tijdschriften, maar vooral van YouTube en Pinterest. En geloof  mij maar als ik zeg dat we jullie pas het tipje van de ijsberg hebben laten zien. Bedenk vooral dat er geen foute manier is. Dat namaken niet verkeerd is en dat je soms een pagina prima dicht kunt plakken als je het helemaal niets vind. Voel je niet verplicht om met Waterverf aan de gang te gaan, als dat je ding niet is. Of met stickers of stempels. Vind je eigen plan, je eigen stijl. Deze kun je enkel vinden door te doen!

Heel erg bedankt dat jullie deze workshop wilde volgen! Charlene en ik vonden het onwijs leuk om te doen!

Om jullie te bedanken voor jullie vertrouwen in ons, hebben we een nieuwe TN ‘workshop’kit online gezet. Deze zal een Herfst/Najaar Thema hebben en eind September verstuurd gaan worden. Deze kit is voor de leden van deze workshop 29,95 ipv 34,95. De inhoud is nog niet bekend, maar er zal in ieder geval een Insert bevatten.

Daarnaast wil ik jullie een kortingscode aanbieden van 5,- die je kunt gebruiken op een Online Workshop naar keuze!

of voor de allernieuwste workshop die eind Oktober uitgaat komen Embellisment 101 

De Workshops met een * zitten ook in de Project 2017 workshop! 

De code is TNBEDANKT

Uiteraard blijft al deze content en de Facebookgroep actief! We hopen dat jullie nog lang daar blijven posten want we genieten van jullie uitwerkingen.

Graag zien we je mening/review/beoordeling over deze Workshop terug op mijn website. 

Heel veel liefs!

Charlene&Martine