Project 2018 Week 19

Groen groener groenst. Deze week had ik bedacht om eens monochroom te gaan (1 kleur tint) Dit is niet helemaal gelukt, want ik heb uiteindelijk geel toegevoegd als accent kleur 🙂

Na een langere periode van niet creatief bezig zijn (zoals nu met de zomervakantie) merk ik dat het ook lastiger is om weer op gang te komen. Ben je eenmaal weer lekker bezig is het bijna jammer dat het toch echt bedtijd begint te worden 🙂

Gun jezelf de tijd om weer wat inspiratie te krijgen. Maar verplicht jezelf misschien wel om in ieder geval 1 stap van je pagina te doen. Bv het papier uitzoeken, of de foto’s op maat snijden. Je zult zien dat als die kleine klusjes gedaan zijn, het makkelijker is om weer te beginnen en aan de slag te gaan. Uiteraard hoop ik dat je ook geïnspireerd wordt door mijn video’s

Gebruikte Materialen
  • Papier: My Minds Eye Wander 6×6 paper pad, Journaling cards
  • Embellishments: My Minds Eye Wander Chipboard, Stickers

 

Liefs