Project 2018 week 21

3
137

Soms zijn lijnen of producten toepasselijker dan je in eerste instantie dacht! Zo had ik van de beurs deze lijn van My Minds Eye meegekregen, en ik dacht eigenlijk dat het een tiener meiden lijn was. Tot ik er doorheen ging kijken en er verassend veel jongens en stoere woorden in zaten! Perfect voor deze pagina. Helemaal toepasselijk was de magic kaart, die goed bij de foto’s van Sprookjeswonderland paste en de #1 beker voor bij de foto’s van het korfbaltournooi!

 

 

Video

Gebruikte Materialen

My minds Eye Cool vibes papier, stickers en Journaling pack

Hoe combineer jij verschillende thema’s op 1 pagina?

Liefs

3 REACTIES

  1. Wat heerlijm om weer eve inspiratie te krjjgen. En zelf ook even aan de slag te gaan. Ik denk dat de tekst bij deze video eigenlijk bij week 20 hoort.

Reacties zijn gesloten.