Project 2018 Week 22

3
136

In de video van deze week neem ik ook mijn album met je door. Het is een live ingesproken video, dus deze duurt wat langer.

Ik heb vooral gebruik gemaakt van producten die op mijn bureau lagen! Lekkere combinatie’s dus en je maakt ook nog eens je spullen op (of nou ja op-per als dat een woord is)

Dus pak een kopje thee of koffie en veel kijk plezier!

Video

Gebruikte Materialen
  • Papier: Echo Park, Doodlebug, Amy Tangerine
  • Embellishments: Vicky Boutin, Doodlebug,Echo Park
  • Stickers: Echo Park

Hoe ver ben jij met je album?

Liefs

3 REACTIES

  1. Ik vond het lange filmpje heerlijk om naar te kijken, maar het lijkt allemaal zo simpel bij je en dan denk ik zo moet ik het dan ook eens doen.
    Ik werk niet per week, maar doe de gebeurtenissen en de vakantie van mei/juni. Ik moet er in ieder geval eens vaart achter zetten, maar ben zo’n twijfelkont met beslissingen nemen wat ik gebruik.

    • ahh dat ken ik wel. Ik kwam erachter dat als ik ging twijfelen ik toch vaak voor mijn eerste keuze ging. Dus ga ik niet meer twijfelen en gewoon voor mijn eerste keuze! En 9 an de 10 keer gaat dit prima!

  2. Leuk zo’n reallife filmpje. Ik ben tot mei klaar. Heb de foto’s tot begin junj geprint al in de hoezen zitten. Gaat dus best goed. Door de warmte gedurende de zomer weinig gedaan. Was wel m’n plan. Maar ook ik merk dat ik zonder deadli ne veel minder doe dan als ik het echt af wil krijgen. Daarnaast ben ik in de winter altijd sneller geneigd wat te doen.

Reacties zijn gesloten.