Herfst lijnen van 2018

2
238

In het midden van het jaar worden de meeste nieuwe collecties gepresenteerd. Omdat er tegenwoordig zo ontzettend veel merken en lijnen zijn zet ik de meeste voor je op een rijtje! Vandaag zijn alle herfstlijnenen aan de beurt. Deze kun je onderverdelen in Thanksgiving, Halloween en Autumn (herfst). Aangezien thanksgiving en Halloween in Amerika belangrijke momenten zijn, vind je deze veel terug in de herfstlijnen. Echter zien we ook een trend waarin er hooguit met een klein plaatje, of elementje aandacht besteed wordt aan deze dagen en voor de rest het meer herfstkleuren en symbolen zijn. In deze blog heb ik het specifiek over alle scrapbooklijnen en papier.

Mocht je een lijn missen, laat het mij weten dan voeg ik deze toe in dit overzicht!

Photoplay Paper Fall Breeze
PhotoPlay Paper Fall Breeze

Een mooie warme lijn die niet TE schattig is, maar ook weer niet TE klassiek. Er komt geen halloween in voor maar wel een paar vermeldingen naar Thanksgiving. De lijn bestaat uit 6 dubbelzijdige papieren met verschillende designs, waaronder 2 met pocket page kaartjes. Daarnaast kun je de lijn aanvullen met stickers, stempels, stansen en ephemera. Deze lijn staat zeker hoog op mijn wensenlijstje!

Simple Stories Forever Fall
Simple Stories Forever Fall

Een prachtige lijn met veel donkerblauw en rood tinten. Hier en daar een kleine vermelding naar Thanksgiving, maar niets wat voor ons onbruikbaar zou zijn. De lijn bestaat uit 12 dubbelzijdige prints met in totaal 24 designs, waarvan er 4 opgedeeld zijn als pocket pages. Deze lijn komt met stickers, plannenstickers, washitape, chipboard stickers en ephemera. Ook eentje die zeer hoog op mijn wishlist staat! (Ik ben bang dat ik dit bij elke lijn ga zeggen)

Echo Park Celebrate Autumn
Echo Park Celebrate Autumn

O Echo Park…. Wat ben en blijf ik toch een grote Fan van jullie designs. Ook dit keer is het weer een prachtige release. Niet te jongens, niet te meisjes. Prachtige herfst kleuren met niet eens TE schattige diertjes.. Ook hier zijn er maar een paar verwijzingen naar Thanksgiving, maar overheersend! Ik vind vooral de bloemen die gebruikt worden in deze lijn prachtig! Deze lijn bestaat uit 12 designs met in totaal 24 designs, waarvan er 3 bestaan uit Pocket page kaartjes. Daarnaast bevat deze collectie twee verschillende ephemera packs, Stickers, Cardstock pack, Chipboard stickers, 6×6 paper pad, Washi tape, enamel dots, Embossing folders, Stencils, stempels en stansen. Een zeer uitgebreide collectie dus! Tevens komt Echo Park met een losse Gingham collectie die past bij deze collectie.

Carta Bella Fall Break
Carta Bella Fall Break

Het zuster bedrijf van Echo Park is Carta Bella. Hun releases zijn altijd wat klassieker. Zo ook de Fall Break collectie. Een vintage stijl met prachtige oranje tinten gecombineerd met teal. Deze lijn bestaat uit 12 dubbelzijdige vellen waarvan er 1 pocket pages bevat en 1 borders. Daarnaast heeft de lijn stickers, Brads, Chipboard stickers, 2 verschillende ephemera packs, 6×6 paperpad, Washi tapes, Enamel dots, Embossing folders, Stencils, stansen en stempels. De Gingham lijn past als aanvulling ook bij deze lijn. Een prachtige lijn, maar niet perse mijn stijl. Alhoewel er wel een paar prachtige elementen in zitten. (Zeker de Harvest Die set! Die staat hoog op mijn lijstje!)

American Crafts/Amy Tangerine Shine On
Amy Tangerine Shine On

Een lijn die niet perse gelanceerd is als herfst lijn, maar wel eentje waarvan ik vindt dat hij in dit rijtje thuis hoort! Je ziet steeds meer dat merken OF voor thema’s gaan (zoals de merken hierboven) of voor generieke lijnen met bepaalde prints en kleuren in de hoofdrol. Deze Shine on collectie past perfect in de herfstkleuren EN je komt hier en daar een blaadje tegen. Dus perfect voor het najaar! (Hou mijn YouTube in de gaten voor een haul over deze prachtige lijn) Deze lijn bestaat uit 12×12 papier (Het is voor mij nog onduidelijk hoeveel designs en of er pocket page vellen bij deze lijn zitten), een 6×6 paperpad, Ephemera, stickerboek, stationary kit, journal, lineaal, Washitape, Chipboard stickers, Thickers, Binder clips, Leren bloemen en strikjes en puffy stickers.

Pink Paislee Auburn Lane
Pink Paislee Auburn Lane

Nog een lijn die niet perse als Herfstlijn gepresenteerd wordt. Sterker nog de lijn is in het voorjaar al uitgekomen! Maar de prachtige kleuren en stijl doen erg herfstig aan en mag zeker niet in dit lijstje ontbreken. De lijn bestaat uit 12×12 papier, een 6×8 paperpad, Stickers, Thickers, Papieren bloemen, vellum en ephemera. Een lijn die overigens niet verkeerd zou staan in een trouwalbum.

De Halloween collectie’s vind je in de volgende blog!

Welke is jouw Favoriet en welke lijn ontbreekt er nog aan dit lijstje?

Liefs 

 

2 REACTIES

Reacties zijn gesloten.