Halloween lijnen van 2018

0
224

Halloween komt langzamer hand steeds meer naar Nederland. Helaas komen vooral de ‘scary’ items naar Nederland, terwijl ik nou echt wel meer fan ben van de schattige pompoenen en verklede kindjes hihi. Gelukkig zijn de papier collecties wel allemaal heel erg schattig 😀 dus daar gaan we maar voor.

Echo Park Bewitched
Echo Park Bewitched

In de klassieke paars en oranje tinten doet deze lijn met de afbeeldingen wat klassieker aan. Ik ben vooral fan van de stencils en stickers in deze collectie. De lijn is zeer compleet en bestaat uit 12 dubbelzijdige vellen met 24 verschillende designs. Er zijn 4 verschillende knipvellen in deze collectie (3×4, 4×6, 4×4 en borders). Een 12×12 collection pack, 3 verschillende stencils, 3 stansen en 2 stempels.

Echo park Hocus Pocus
Echo Park Hocus Pocus

Verassend genoeg brengt Echo Park 2 halloween lijnen uit onder Echo Park en geen onder Carta Bella. Deze variant is wat minder gericht op heksen en katten, maar heeft ook een toevoeging van groen, monsters en dinosaurussen. Ondanks dat beide lijnen niet specifiek voor jongens of meiden zijn, voelt de Bewitched lijn wat vrouwelijker aan. Deze lijn bestaat uit 6 dubbelzijdige vellen met 12 prints. 3 prints zijn cut-aparts. Er is 1 stencil, 1 stempel en 3 verschillende stansen. Uiteraard zijn alle producten uit beide lijnen goed te combineren onderling.

Doodlebug Pumpkin party
Doodlebug Pumpkin Party

Doodlebug heeft (uiteraard) een Uberschattige halloween lijn. Vooral de toevoeging van het frisse wit en fel blauw maakt deze lijn extra gezellig. De lijn bestaat uit 11 dubbelzijdige vellen met 22 verschillende designs. Er zijn 3 vellen met Pocket Page kaartjes en borders. Er zijn 12×12 paper pads, Essential kits en een 6×6 paperpad en een Petite print kit verkrijgbaar. Daarnaast bestaat deze lijn uit doodle pop (3D sticker), Washi Tape, Twine, Mini knijpertjes, Sprinkles, Paperclips, Pins, 2 verschillende soorten ephemera packs, en drie verschillende stickervellen. De party lights doodle pops zijn overigens ook erg goed te gebruiken voor sint maarten foto’s!

Bella BLVD Sweet & Spooky
Bella BLVD Sweet & Spooky

Weer een hele schattige en frisse Halloween lijn. Niet alle prints zijn halloween, maar matchen erg goed bij de collectie door de kleuren. Hierdoor kun je vele kanten op! De lijn bestaat uit 8 dubbelzijdige vellen met 16 verschillende prints. 2 prints zijn knipvellen. Koop je de collection kit krijg je nog een bonus print erbij. Naast de papiervellen bestaat de lijn ook uit 2 verschillende ephemera packs, stickers en acryl woorden.

Simple Stories Simple Vintage Halloween
Simple Stories Simple vintage Halloween

de eerste niet schattige lijn! Maar een mooie klassieke lijn. Een uitgebreide lijn in klassieke tinten en vintage stijl. De lijn bestaat uit 12 dubbelzijdige vellen met 24 verschillende designs. 4 van de designs zijn cut-apart sheets. Naast papier bestaat de lijn ook uit cardstock stickers, chipboard stickers, Ephemera, washi tape en een sticker pack. Niet mijn persoonlijke voorkeur, maar een frisse wind tussen alle schattigheden!

Simple Stories Happy Halloween
Simple Stories Happy Halloween

Gelukkig komt ook Simple Stories nog met een mini kit uit in de klassieke happy stijl 😀 Deze mini kits zijn eigenlijk ideaal. Genoeg om 1 of 2 pagina’s te scrappen over een event wat maar 1 avond duurt 🙂 Deze lijn bestaat uit 3 dubbelzijdige vellen met 6 verschillende designs, waarvan 1 een cut apart vel is. Tevens zit er een stickervel bij deze kit. Deze belandt heel misschien wel in mijn winkelmandje. Gewoon omdat hij zo schattig is…

PhotoPlay Paper Trick or Treat
Photo Play Paper Trick or Treat

Als het om thema papier gaat, kan Photo play paper niet ontbreken. Deze lijn bestaat uit 6 dubbelzijdige vellen papier met 12 verschillende designs. 2 van deze designs zijn Pocket Page kaartjes. Daarnaast bevat deze collectie Stickers, Ephemera en stempels met matching stansen.

Spooky Boo Pebbles
Pebbles Spooky Boo

Een collectie waar ik niet heel veel van terug kan vinden. Ik vermoed dat er 12 dubbelzijdige vellen zijn met 24 prints waarvan 2 cut-apart sheets. Daarnaast heb ik specialty paper gezien, stickers, thickers, Puffy stickers, Wall spiders en bats, Ephemera en washi tape. De lijn is een hele frisse zwart/wit lijn met oranje accenten.

Authentique Nightfall
Authentique Nightfall

Een klassieke vintage lijn met veel donkergrijs, zwart en creme tinten. De patronen zijn meer klassiek dan schattig, waardoor deze ook zeker geschikt is voor de herfst of andere scrapbookpagina’s. Deze lijn bestaat uit 8 dubbelzijdige vellen papier met 16 verschillende designs waarvan 1 vel met pocket page kaartjes. Daarnaast bevat deze lijn bijpassend cardstock, Stickers en een 6×6 collection pack.

 

Al met al veel oranje en zwart in deze collecties hier en daar afgewisseld met groen en paars. Welke is jouw favoriet? Koop je wel eens halloween papier?

Liefs

Martine