Nieuwe lijnen Project Life + Give Away!

1
315

Heel even was ik bang dat Project Life van Becky Higgins alleen nog maar notebooks, inpakpapier en sieraden aan het maken waren, maar gelukkig zijn er nieuwe releases van Project Life! MET rechte hoekjes! Er is 1 nieuwe Core kit uitgekomen en een value kit. Niet zoveel als normaal… dus wie weet komt er nog meer dit jaar.

De value kit is een klein setje van enkel kaartjes dit jaar. Hij heet Wordless wonder en meer informatie dan dit kleine plaatje heb ik nog niet. Hij ziet er in ieder geval erg zomers , fris en trendy uit!

Sharp Core kit

American Crafts was zo aardig om mij te verassen met een doos met nieuwe goodies waaronder een nieuwe core kit! De Sharp Editie!. Niet alleen komt er een nieuwe core kit, maar deze wordt vergezeld met een prachtig album (deze gaat hoog op mijn wishlist! ik denk 2018 deel 2 staat hier perfect in!) en een setje ephemera en chipboard stickers.

De core kit heb ik gefilmd en tijdens het filmen besloten dat ik een setje van de 3×4 kaartjes ga weg geven. (want eerlijk is eerlijk… er zitten echt HEUL erg veel kaartjes in 1 set!) Je kunt de set winnen op mijn YouTube kanaal. 5 September trek ik een winnaar!

Let wel op dat je onder de video op YouTube reageert om mee te doen met de winactie.

De nieuwe project life core kit ligt eind september in de winkels!

Wat vind jij van de nieuwe collectie? Ik vindt hem erg verfrissend en kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan!

Liefs,

1 REACTIE

  1. Hai denk dat ik de video al gezien heb weet alleen niet of het bij jou was. Ga kijken of ik het op you tube terug kan vinden. Heerlijk weer al die filmpjes van je.

Reacties zijn gesloten.