Project 2018 Week 23

0
159

Wat een prachtig zomer weer hebben we gehad de afgelopen weken. Mooi weer betekent ook minder tijd binnen en vaak ook minder scrap tijd. Ik heb met de zomer vakantie dan ook weinig tot niets gedaan op mijn scrapkamer, laat staan aan project 2018. Ik had dan ook erg veel moeite om er weer mee aan de slag te gaan. De reden? Die weet ik nog niet zo goed. Er te lang niet aan gewerkt en dus niet meer weten waar en hoe? teveel weken  ‘achter’ lopen waardoor ik niet meer weet waar de foto over gaat? Niet voldoende plek op mijn werkplek om alles uit te zoeken? Ik durf het niet te zeggen. Puntje bij paaltje, bleek ik nog voor een week foto’s te hebben. Dit scheelde onwijs in het weer terug aan de slag gaan. Ik kon eerst even een pagina maken. s’ Avonds de foto’s voor minimaal 3 weken uitgeprint en ik kon weer heerlijk aan de slag. Daarnaast heb ik mijn gewoon een schop onder mn kont gegeven en gewoon aan de slag gegaan! Hoe? dat zie je hieronder 🙂

Gebruikte Materialen
  • Papier: Project 52 Project Life, Patio party Pebbles,
  • Embellishments: Good Vibes, Hello Summer Simple Stories, Hello Doodlebug, Paige Evans, Pink Fresh Studio
  • Pons: 2pointed flag, Mini envelop punch board

Ik daag jullie ook om een time challenge te doen! Kies een tijd uit waarin je normaal gesproken ook een pagina af krijgt als je niet afgeleid wordt. Stel deze tijd in als timer en ga aan de slag! Ik zie je uitwerking graag terug in de Facebook Groep!

Liefs