Project 2018 Week 24

0
143

In deze week had ik mijzelf 2 verplichtingen gesteld. Ik moest het maandkaartje gebruiken van Juni en de titelkaart van week 24. Ik heb de kleuren dan ook van het maandkaartje gebruikt als inspiratie. De Sharp Core kit die ik laatst nieuw binnen heb gekregen was perfect hiervoor. Ik heb tevens de nieuwe Selphy app gebruikt waardoor je collages kunt maken met een witte rand eraan. Omdat ik een kaartje had uitgezocht met een tekst, die verdween op de foto moest ik iets dekkends verzinnen om eroverheen te doen. Ik had dit natuurlijk met een strook papier kunnen doen, maar ik had ook wel zin in wat mixed media.

Acrylverf was hier de oplossing. Ik had een mooi klein tubetje. Deze tubetjes komen uit een set van 6 en zijn hier verkrijgbaar

 

Gebruikte materialen
  • Papier: Project 52, Sharp edition Project Life, Here+There Crate Paper, It’s a good life Webster’s Pages
  • Embellishments: It’s a good life Webster’s Pages, Puffy stickers Xenos, Acrylic words Love+Lemon, Clear Stickers Me and My big Ideas
  • Pons: Confetti cirkle punch, 2 pointed flag
  • overig: Acryl verf Liquitex

Ik hou er onwijs van om binnen 1 kleurenthema te blijven. Deze kaartjes uit de Sharp editie vind ik dan ook prachtig want ze bevatten mijn meest favoriete kleurenschema, mintgroen met helder blauw! Dat daar dan ook donkergroen in zit valt niet eens op. De embellishments heb ik overal zwart/wit gehouden waardoor alles 1 geheel is. Wat is jouw favo kleuren combi?

Liefs