Project 2018 Week 25

0
159

Een rare en drukke week, dus ook veel foto’s die allemaal verschillende onderwerpen heeft. Lang leve kleine labeltjes, voor journaling en tekst op een foto. Wat leuk is bij deze pagina is dat ik dit vogelkooitje kon gebruiken. Toen ik de Hello embellishment pack kocht had ik niet het idee dat ik dit vogeltje ooit zou gebruiken, maar ik heb hem wel met de andere die-cuts erbij op mijn zomer schaaltje geplaatst. Nu had ik een foto waarop mijn oudste een vogeltje aan het schilderen was, met journaling daarover. Dit vogelkooitje was dus perfect en kwam ik toevallig tegen! Wat een mazzel!

De titel Capture the life you love past onwijs bij deze verschillende verhalen en wilde ik daarom ook graag gebruiken. De tekst paste echter niet goed in op het kaartje en zal ik daarom bovenop de hoes gebruiken in plaats van erin.

Gebruikte materialen
  • Papier: Project 52 Project Life, oh my heart Pink fresh Studio
  • Embellishments: Good vibes Simple Stories, Vicky Boutin, Hello Doodlebug
  • Overig: identipen Versamagic, Stempels By Raff pronty

Schrijf jij wel eens op een foto? Wat is je favoriet om dat te doen?

Liefs