Travelers Notebook Herfstkit 2018

1
260

Welkom bij de exclusieve content voor de Travelers Notebook Herfstkit! Na het succes van de Workshop kit was het al snel duidelijk dat we graag nog een kit wilde lanceren.. Leuk in herfst thema! We zijn echt zo blij en trots op deze kit, maar o wat zitten er een boel uurtjes in met zoeken naar de juiste materialen, voor de juiste prijs EN ook nog eens voldoende op voorraad! Al met al is het gelukt en is het een heerlijke kit geworden met een beetje van Charlene en een beetje van Martine. Een mooie mix voor in je Travelers Notebook, planner, pocket page of waar je je spulletjes ook maar in wilt gebruiken. We hopen in ieder geval dat je veel plezier aan je kit beleefd, en je veel inspiratie haalt uit deze process video’s!

Video van Charlene
Video van Martine

Facebook live video

We zien jullie uitwerkingen graag terug op Social Media! Gebruik #TNherstkit of tag @Martinerijnbeek @Charlenevdvorst in je uitwerkingen!

Vragen kun je uiteraard ook stellen. Schiet ons aan op Facebook, of mail naar [email protected]

Liefs

1 REACTIE

  1. inspirerende filmpjes…..ben wel heel benieuwd hoe je er een pocket travelnotebook van maakt…..Kit is geweldig ….. Tip voor een volgende keer, nederlandse teksten…daar werk ik veel liever mee….is toch mijn eerste taal 🙂

Reacties zijn gesloten.