Planner Essentials van Elisabeth Craft Designs!

0
481

WOOHOOOOO eindelijk mag ik erover kletsen en vooral laten zien! Ik zit in een gloedje nieuw design team en wel in die van Elisabeth Craft Design. Dit merk komt met een gloedje nieuw concept. Namelijk de Planner Essentials lijn. Deze lijn is ontworpen door Esther Glas van Badass Chick studio. De stijl van deze lijn is dan ook een tikkie anders dan de ‘standaard’ stijl van ECD.

Een nieuwe planner… (Heb je er nog niet genoeg?) Een nieuw concept die mij erg aanspreekt en ook echt wel de missende gaten opvult. Deze ‘Planner’ kun je helemaal indelen en maken zoals je zelf wilt. De lijn bestaat uit een ringband planner, stansen, stempels en insert strips. Het formaat is TN plus… Tenminste die naam hebben we eraan gegeven, want het is een nieuw formaat! Qua hoogte is het een a5 planner, maar qua breedte iets breder dan een standaard travelers notebook. Oftewel TN formaat plus een randje voor ringen 🙂

Doordat je zelf bepaald wat, hoe en waarmee je je planner maakt, kun je hem echt precies maken zoals je zelf wilt! Ik ga deze lijn voornamelijk gebruiken voor memory keeping en als agenda on the go. Mijn eerste project wordt dan ook een album/planner maken voor mijn reis naar Phoenix in januari. Normaal gesproken nam ik een TN insert mee en een losse agenda en een envelop voor losse folders etc. Dit jaar gaat enkel mijn planner mee. In deze planner steek ik een TN insert. (Hiervoor zijn die rare groene dingen in mijn video… Wees gerust deze kleur zijn de strips niet in het echt.. dit was de sample) Voorin de planner komt een agenda met al mijn afspraken, een adressen lijst, notitie blaadjes maar ook color charts en wishlists om te shoppen 🙂 . Folders en losse items kan ik in de pockets steken, of rechtstreeks in de planner. Ik ben ZO enthousiast!

In de video vind je 2 houten doosjes met stempels. Deze zijn van art chick studio’s en worden verkocht door Esther zelf. Je kunt hier deze stempels vinden. De overige producten kun je uiteraard ook bij haar op de website vinden, maar ook bij Emma’s world. Mocht je spullen van deze lijn willen aanschaffen bij haar, geef dan even aan dat je bij mij vandaan komt 🙂 Dan ontvang ik een percentage van de aankoop.

In mijn Live video die ik Donderdag 22 Nov ga geven ga ik jullie alles laten zien van deze lijn (OOK  de planner) en kun je al je vragen stellen! Je vind mijn live video op mijn FB pagina:

Liefs