Lente Korting!

0
323

Het zonnetje schijnt en het duurt niet lang meer voor het echt lente gaat worden! Zo fijn. Mijn favoriete tijd van het jaar. Om dit te vieren geef ik deze week (tot en met zondag 3 maart) 10% korting op al mijn online workshops! De korting wordt automatisch aan je winkelmandje toegevoegd. Wel zo fijn, kun je het niet vergeten. Je mag zo vaak als je wilt gebruik maken van deze aanbieding!

Mocht je de vorige keer mis gegrepen hebben met de Project kit? Er komt een nieuwe aan! Deze is al te bestellen voor de Project 2019 leden, en volgende week (4 maart) komt deze online voor de niet leden. Ik heb mijn voorraad iets omhoog geschroefd, maar ook hier is op=op. Er zullen een paar exclusieve items in de kit zitten en merk items 🙂 De tweede week van April komt de postbode deze kit bij je bezorgen. Vlak voordat de nieuwe content voor Project 2019 online komt 🙂

Er gaan echte workshops komen (in Lelystad) !! Hou mijn nieuwsbrief, Facebook en site in de gaten! Ik hoop heel snel akkoord te hebben op de opgegeven data. Zo gauw ik deze weet, zet ik de workshops online! Alle workshops zijn doordeweeks. Ik ben nog op zoek naar een weekend oplossing.

Voor nu! heerlijk genieten van het zonnetje en natuurlijk de 10% korting! 

Liefs