Workshops!!

0
279

jaaa! na maanden heen en weer mailen heb ik eindelijk data EN een ruimte voor echte workshops hier Lelystad! Ik heb voor nu 2 data, en mochten deze succesvol zijn dan komen er ongetwijfeld meer.

Vrijdag 29 Maart van 9-12 Technieken workshop

Een 2,5 uur durende workshop waarin ik je kennis laat maken met de nieuwste rage van het moment. De planner essential lijn van Elizabeth Craft Designs. Je krijgt Verschillende technieken over Stansen, Stempelen en achtergronden bewerken met diverse mediums. Naast de workshop krijg je ook de mogelijkheid om met de volledige collectie van deze Planner lijn te spelen. Je krijgt tijdens deze workshop een materialen kit, koffie en thee. De Workshop wordt in Lelystad gegeven in het buurthuis de Dukdalf.

Donderdag 11 April van 16-22 Scrap & Chat 

Op donderdag 11 april organiseren we de allereerste Scrap & Chat? Wat dat is? Precies wat de naam doet vermoeden. Een avond gezellig scrappen en kletsen. We starten om 16.00 en eindigen om 22.00. We hebben dus lekker veel tijd. Wij verzorgen een avondmaal van een soep en een broodje, koffie, thee en wat lekkers.

Je mag gebruik maken van diverse gereedschappen en tools en je krijgt een make & take (een klein techniekje of projectje). Materialen neem je verder zelf mee. Daarnaast is het mogelijk om de project kit #2 op te halen en eventueel meteen mee aan de slag te gaan.

Er is plek voor 20 personen. Mocht je vragen hebben dan hoor ik ze graag!!

Zie ik je misschien (eindelijk) eens in het echt?

Liefs