Simple Stories release 2020

0
299

Het jaar begon stiekem al in November voor Simple Stories. Toen werd namelijk de valentijn lijn gereleased. Deze frisse roze, rood en blauwe lijn vol met poezie album geïnspireerde plaatjes is al beschikbaar in de winkels. De volgende collecties worden allemaal op de Creativation in Phoenix gepresenteerd. Ik weet nog niet waneer deze uit gaan komen. Zo gauw ik deze info heb zal ik het hier toevoegen 🙂

Van Valentijn gaan we rustig om een slome vintage vakantie… Simple Vintage Great Escape is een vintage geïnspireerde vakantie/travel lijn met veel natuur, bruin en grijs tinten afgewisseld met fris blauw. Deze lijn komt in Juni 2020 in de winkels

En dan een lijn waarin mijn jongens mama hart sneller van gaat kloppen… en uhm ja.. deze gaat na het maken van deze blog DIRECT en volledig in mijn winkelmandje… Bro & Co. Een heerlijke jongens lijn die niet gericht is op baby’s en peuters! Inslaan dus jongens mama’s! Ik heb chipboards, stickers, brads, washi tape, stempels, stencils en heel veel papier gezien in heerlijke stoere jongens kleuren met een speelse en frisse wind 🙂 Deze lijn komt in Juni 2020 in de winkels

Kate and Ash is het vrolijke frisse zusje van Bro&Co Ik denk dat de namen stiekem van de Olsen tweeling afkomen, want het heeft ook wel een klein beetje jaren zeventig vibe, maar in de trendy stijl van nu, Dus meiden mama’s deze is voor jullie 😀 Deze lijn komt in Juni 2020 in de winkels.

Het is alweer een tijdje geleden dat Simple Stories met een verjaardag lijn uit is gekomen. Dus doen ze er dit jaar zelfs 2. Eentje in frisse primaire kleuren (zou je een jongens lijn kunnen noemen.. maar hey een feestje is een feestje) en eentje in zoete kleurtjes. De ‘jongens’ variant is Birthday Blast. die vol zit met ballonnen, raketten, feest en slingers. Deze lijn komt in April 2020 in de winkels

De zoete variant heet Magical birthday en komt naast papier en chipboard ook met stempels en een 4×6 sticker blok (planner alert!) Deze lijn komt in April 2020 uit.

In de Simple vintage collectie komt de lijn Coastal uit. Zachte vintage kleurtjes en een strandgevoel zijn perfect voor een dagje uit, schelpen zoeken zonder dat je meteen aan de bikini stickers vast zit. Ondanks dat ik niet per direct een vintage lover ben, vind ik deze wel echt heel mooi en belanden er wel wat onderdeeltjes in mijn winkelmandje… Deze lijn komt April 2020 in de winkels

oo en dan gaan we al richting zomer. De Summer Farmhouse is weer een pracht collectie. Frisse kleuren, ruitjes, ik voel zo een zomerbriesje voorbij komen. Ideaal voor de niet strandfoto’s en voor het hele gezin! Deze lijn komt in april 2020 uit

En ga je dan toch op reis met de auto, trein of vliegtuig. Dan is deze Going Places ideaal! Er is zelfs een pocket page pakketje beschikbaar. Trek je 6×8 Sn@p albumpje maar uit de kast en scrappen maar! Deze lijn komt in februari 2020 in de winkels.

Hou je van bloemen, vlinders en vogels dan is de volgende Simple Vintage collectie ideaal voor jou. Garden District heeft diepe warme kleuren en je want je per direct in een bloeiende zomertuin. Deze lijn komt in Februari 2020 in de winkels.

Van de zomer gaan we weer terug naar de lente en Pasen! Hip Hop Hooray is een frisse volledige collectie die geïnspireerd is op de lente en pasen! Deze lijn komt in Februari in de winkels

de I am lijnen van Simple Stories zijn al altijd super succesvol. Een toffe lijn gericht op jullie de scrappers, met trendy kleurtjes, patroontjes en vooral veel positieve teksten zoals ‘I am strong” Er zijn naast papier en stickers ook pocket page kaartjes, een 4×6 sticker book (planner alert) een stencil en nog veel meer. Ik ben fan van de I am 2020 collectie. Deze lijn komt Februari 2020 in de winkels

Ok… ik ga niet jokken….maar toen ik deze release zag viel mijn mond open 🙂 wat een toffe collectie en een must have voor een jaar album of planner! De Best year ever is een lijn van alleen maar pocket page kaarten/scrapbook vellen, stickers en die-cuts van het HELE jaar! En natuurlijk ook een 4×6 sticker book, washi, stempels en die-cuts! <3 Deze lijn komt in Februari 2020 in de winkels