Online Workshop De uitdaging: Maak het op

In deze workshop ga ik aan de slag met een eigengemaakte kit. Deze gaat tot het laatste restje op. Een echte uitdaging dus. Je leert in deze workshop producten met elkaar te matchen, jezelf uit te dagen EN daar mooie pagina’s (Scrapbook, pocket pages en traveler notebook!) mee te maken, Producten en restjes op te maken en hoe je zelf ook zo een kit kunt maken. Daarnaast krijg je Process video’s, tips en trucs en volg je mij hoe ik deze uitdaging aanga. ¬†Uiteraard is er ook een bijpassende facebookgroep. Hier kun je meedoen met deze uitdaging, inspiratie opdoen bij anderen, vragen stellen en elkaar aanmoedigen. Ga jij de uitdaging aan met mij?

Naast de gemaakte kit mag ik ook gebruik maken van extra cardstock, mixed media producten (verf, spray, inkt, gelato’s, minc etc) ponsen en stansen en stempels. Kortom alles mag, zolang die kit maar op gaat. (en dan ga ik er natuurlijk niet maar 1 stickervelletje en 3 papiertjes in doen, want zo sla je geen deuk in je voorraad natuurlijk)

Alle content is direct verkrijgbaar. Uiteraard blijft de Facebookgroep actief. Je kunt de video’s terug kijken wanneer je wilt en waar, zolang je internet hebt. De content blijft zolang mijn website blijf bestaan beschikbaar.

Volg deze les