Online Workshop Stansen en Stempels

 

Waarom een combinatie van stansen en stempels in 1 workshop. We kunnen eigenlijk over beide producten wel een volledige workshop maken zoveel is er mogelijk. Dit omdat het hele goeie vriendjes van elkaar zijn. Tegenwoordig kun je zeer veel stempelsets kopen met coördinerende stansen. Dit betekent vaak dat de stansen het gestempelde figuurtje of woordje uit stansen. Soms lijkt het wel alsof dat ook de enige meerwaarde is van zo een stans setje. Ik wil jullie graag laten zien in deze workshop dat er nog veel meer mogelijk is met deze combinatie.

Stempelen

We gaan het tevens over de basisprincipes hebben van stempelen. Welke inkten heb je nodig en wat doet welke inkt. Ik laat je simpele stempel trucjes zien zoals resist (met en zonder embossing poeder) mirror stamping en hoe je achtergronden kunt stempelen.

Stansen

Zo gaan we ook aan de slag met enkel stansen. Niet enkel de stansjes die in combinatie met stempels zijn, maar ook de losse. Wat kun je allemaal met stansen. Ook hier ga ik verschillende technieken uitleggen zoals ‘gedeeltelijk stansen, de inleg techniek en nog veel meer.

Duur

Deze workshop bestaat uit 15 lessen. De workshop staat volledig online. Je kunt de content van deze workshop en zo vaak terug kijken als je zelf wilt en net zolang als dat mijn website blijft bestaan.