Online Workshop: Starten met Project Life (Project 2017)

 

Een (starters) workshop voor Project Life. (ook wel Pocket page scrapbooking genaamd) Ik neem je een jaar lang mee op dit avontuur om je jaar vast te gaan leggen. Of je nu met foto’s aan de slag wilt van dit jaar of oudere foto’s wilt gaan verwerken of met thema albums wilt gaan werken; Deze workshop is voor iedereen. Ik begin bij de start, Wat is Project Life, wat voor album heb je nodig, Ik leid je door de jungle van hoezen en afmetingen, Hoe en waar druk je foto’s af en als je al foto’s hebt, hoe krijg je deze op formaat? Elke maand staat er een ander thema centraal. Met deze workshop krijg je in totaal 12 thema’s en technieken, 24 voorbeeld pagina’s met process video’s (Met voice over hoe alles is gemaakt) Elke maand gebruik ik hoezen met een andere indeling.

Ik ga werken met diverse materialen. Eigen papier snijden, stickers etc. Elke maand komt de content in 1x uit. Deze bestaat uit 4 lessen. Je kunt dus de hele maand door de cursus volgen. De content komt 1 week voordat de maand start uit, zodat je je voor kunt bereiden op die maand en ook daadwerkelijk 1 jan 2017 kunt starten met je album.

Alle content van deze lessen staat online en krijg je direct toegang tot.  De lessen zijn net zo vaak terug te kijken als je zelf wilt. Je krijgt toegang tot deze lessen net zo lang als deze website bestaat, maar minimaal een jaar. (en als het aan mij ligt is het nog VEEEEL langer!)

Naast de lessen en de video’s krijg je ook toegang tot een speciale Facebook-groep. Hierin kun je alles vragen, je vorderingen posten etc. Ik zal daar elke week vragen beantwoorden. Door je ervaringen met elkaar te delen leer je van je medestudenten en wordt het een gezellig jaar met aan het eind prachtige albums! Zie ik je in de les?