Hoe werkt een crop?

cropsDe crop is een dag of dagdeel waar je op locatie in Lelystad (Tenzij anders vermeld) zelf aan de slag kunt gaan onder begeleiding van een docent. Er zijn diverse gereedschappen en materialen beschikbaar voor gebruik. Voor sommige gereedschappen dienen eigen snijmatten of platen meegenomen te worden, of een extra vergoeding betaalt te worden.

Bij elke crop wordt je voorzien van eten en drinken. Bij een dagcrop zit de lunch bij de prijs inbegrepen. Mocht je bepaalde allergieën hebben, of als je iets niet wil of mag eten, laat dit dan zo spoedig mogelijk weten. Op die manier kunnen we er rekening mee houden.

Voor de Crop in Style crops, krijg je van te voren een lijstje met welke materialen je mee moet nemen en zullen er gereedschappen en dergelijke die nodig zijn voor het te maken project beschikbaar zijn. De docent doet mee met de uitwerkingen. Je krijgt die dag geen les, maar samen onderzoek je een bepaalde stijl of techniek.

 

Wat koop ik?cropinstyle

Je krijgt voor een dag of dagdeel toegang tot een locatie waar je voorzien wordt van eten, drinken, creativiteit, gereedschappen en er is een docent aanwezig voor vragen.

Hoe werkt het?

Je koopt de crop via mijn siteNa afrekenen is je plekje gereserveerd. Je krijgt minimaal een week voordat de crop in style begint (of als je de crop later afrekent) een email van mij met de benodigde informatie.